ANAOKULU SABAHÇI ÖĞRENCİ GRUPLARIMIZIN GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE TÜRK KÜLTÜRÜ ADLI ETKİNLİK ÇALIŞMASI

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Geçmişten Günümüze Türk Kültürü adlı etkinliğimiz yakından uzağa ilkesi benimsenerek anaokulu sabahçı gruplarımızda uygulandı. Anadolu'da kullandığımız kıyafetler ve eşyalar, yediğimiz yöresel yemekler ile el sanatı ürünlerimiz panoda  sergilendi. Alanında uzman konuk daveti gerçekleştirildi. Çocuklara bağlama, cura gibi müzik aletlerimiz tanıtıldı. Beraberinde bağlama eşliğinde danslar edildi. Çocuklar yaparak ve yaşayarak öğrenerek eğlenceli ve öğretici bir gün geçirdiler.

27.02.2024 23

27-02-2024